Items where Author is "Chomariyah, Nur"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Chomariyah, Nur and Darsono, Farida Lanawati and Wijaya, Sumi (2019) Optimasi Sediaan Pelembab Ekstrak Kering Kulit Buah Manggis (Garcinia mangostana L.) dengan Kombinasi Asam Stearat dan Trietanolamin sebagai Emulgator. Jurnal Farmasi Sains dan Terapan, 6 (1). pp. 16-23. ISSN 2338-8404

Thesis

Chomariyah, Nur (2016) Optimasi sediaan pelembab ekstrak kering kulit buah manggis (Garcinia mangostana L.) dengan kombinasi asam stearat dan trietanolamin sebagai emulgator. Undergraduate thesis, Widya Mandala Catholic University Surabaya.

This list was generated on Mon Aug 3 16:56:44 2020 WIB.