Items where Author is "Koe, Stevany"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Koe, Stevany (2012) Faktor penentu karakteristik produk ekstrusi dengan bahan baku jagung. Technical Report (Perencanaan Unit Pengolahan Pangan (FTP), Makalah Komprehensif (FTP)). Faculty of Agricultural Technology. (Unpublished)

Koe, Stevany (2012) Perencanaan pabrik pengolahan jagung giling untuk bahan baku industri snack dan pakan ternak dengan kapasitas bahan baku 80 ton/hari. Technical Report (Perencanaan Unit Pengolahan Pangan (FTP), Makalah Komprehensif (FTP)). Faculty of Agricultural Technology, Surabaya. (Unpublished)

Koe, Stevany (2010) Pengaruh blanching dalam mereduksi akrilamida pada proses penggorengan fried potato strips. Technical Report (Perencanaan Unit Pengolahan Pangan (FTP), Makalah Komprehensif (FTP)). Faculty of Agriculture Technology, Surabaya. (Unpublished)

This list was generated on Sat Apr 27 05:57:00 2024 WIB.