Items where Division is "Food Technology Study Program" and Year is 2008

Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: W
Number of items: 2.

W

Widjajaseputra, Anna Ingani and Widyastuti, Theresia Endang W. (2008) Peran Kadar Amilosa Adonan pada Sifat Fisikokimia Kulit Lumpia Beras. In: Seminar Nasional Pangan 2008 "Peningkatan Keamanan Pangan Menuju Pasar Global", 17 Januari 2008, Yogyakarta.

Widyastuti, Theresia Endang W. and Widjajaseputra, Anna Ingani (2008) Efek Laksatip Tepung Pepaya Meksiko dan Thailand: Kajian Sekresi Feses Tikus Sprague Dawley Sebagai Respon. In: Seminar Nasional Pangan 2008 "Peningkatan Keamanan Pangan Menuju Pasar Global", 17 Januari 2008, Yogyakarta.

This list was generated on Fri Apr 19 05:45:54 2024 WIB.